10 Şubat 2011 Perşembe

Yeni Samsung Galaxy Ace sahnede

Samsung, yeni Android ailesinden Samsung S5830 Galaxy Ace’i Türkiye pazarına sundu.

Samsung’un Galaxy ailesi’nin yeni üyesi Samsung S5830 Galaxy Ace, 15 gün süreyle yalnızca MediaMarkt müşterilerine özel olarak gerçekleştirilecek satışın ardından, tüm kanallarda 769 TL satış fiyatıyla tüketiciye sunulacak.

Samsung Galaxy Ace üzerinde Android 2.2 Froyo işletim sistemi çalışıyor. Galaxy Ace, 800 Mhz işlemcisi ve 3.5 inç dokunmatik HVGA ekranı sayesinde güçlü bir multimedya deneyimi vaat ediyor. Galaxy Ace’in dikkat çeken bir diğer özelliği ise, gelişmiş donanım özelliklerinin yanı sıra zarif ve minimal bir tasarım sunması...


Galaxy Ace aynı zamanda gelişmiş sosyal ağ seçenekleriyle, her an dijital dünyanın içinde yer almak isteyen cep telefonu kullanıcıları için de mükemmel bir seçenek sunuyor. E-postalarınız, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınız, rehber bilgileriniz, mesajlarınız gibi size özel bilgileri tek bir platform üzerinden düzenlemeye ve kontrol etmeye olanak tanıyan Social Hub özelliği, kompakt ve kusursuz bir mobil deneyimi, parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder